Simpozion Extemporal si la Dirigentie -30.01.2019

0

Săptămâna trecută, la Colegiul Economic ”Ion Ghica”  Brăila, a avut loc cea de-a patra ediţie a Concursului naţional cu participare internaţională “Extemporal și la dirigenție”, tema de anul acesta fiind inspirată după Centenarul Marii Uniri: „100 de ani în 100 de trepte”.

Concursul se înscrie în cadrul unui proiect mai amplu, iniţiat de către unitatea de învățământ, în urmă cu 8 ani, însă, datorită succesului avut în rândul elevilor Colegiului Economic, echipa a hotărât să treacă dincolo de granițele țării și să promoveze acest proiect nu doar la nivel național, ci și internațional.

Alături de elevi și cadre didactice din România, Republica Moldova, Spania și Portugalia. pentru care Extemporalul și la dirigenție a devenit deja o plăcere, anul acesta s-au alăturat și elevi din Canada.

Concursul, prin exemplele de bune practici, prin acţiunile de informare şi sensibilizare, oferă şansa elevilor de a-şi manifesta nu doar dragostea faţă de istoria neamului şi tradiţiile comunităţii, ci şi grija faţă de aproape,  în sensul compasiunii şi al respectului faţă de  realizările acestuia.

In revista simpozionului, echipa de proiect a publicat un articol numit „INTEGRAREA COMPETENTELOR TIC IN DOMENIUL EDUCATIEI ECONOMICE” aflat la pagina 120. Mai jos este linkul prin care se poate descarca revista :

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *